Binnenruimten

In de criminaliteitsstatistieken van de politie zijn diefstallen vanuit overdekte gebouwen, zoals kantoren, productiehallen en magazijnen, een zorgwekkende topprioriteit met ongeveer 100.000 overtredingen per jaar. Contant geld, recyclagemateriaal of machines verleiden criminelen steeds opnieuw om in te breken in afgesloten ruimtes. Dankzij de discrete camerabeveiliging van het BouWatch Flex-systeem kunt u op betrouwbare wijze dieven en vandalen tegenhouden voordat de daders met de buit op de vlucht slaan. Het camerasysteem is gebaseerd op een basisstation met maximaal zes controle-eenheden die flexibel gepositioneerd en geïnstalleerd kunnen worden.

Beveiliging van binnenruimten door BouWatch beschermt tegen inbraak en diefstal

  • Kantoren en bedrijfspanden
  • Personeel- en dienstruimtes
  • Keten en containers voor de bouw
  • Productie- en opslaghallen
  • Parkings/wagenparken

  • Garages

  • Kassaloketten

Naadloze beveiliging​ door ervaren beveiligingsprofessionals

Zoals alle videocamera’s van BouWatch is het BouWatch Flex beveiligingssysteem gekoppeld aan onze continu bemande meldkamer. Hier werken onze getrainde centralisten 24/7 om een ononderbroken bescherming van uw eigendommen en gebouwen te garanderen. Zodra er een alarmsignaal wordt ontvangen, controleren we de uitgezonden videosequentie op het scherm en bellen we onmiddellijk de politie of veiligheidsdienst van uw keuze. Omdat het Bouwatch-beveiligingssysteem voor binnenruimten bijzonder discreet is, merken indringers meestal niet dat ze betrapt zijn, hierdoor kunnen ze dus gepakt worden voordat ze kunnen ontsnappen.

Meer beveiliging voor minder geld

Onze camerabeveiligungssystemen werken onvermoeibaar en probleemloos op de met u afgesproken tijden. De videotechnologie is gebaseerd op infrarood lichtstralen die onzichtbaar zijn voor onbevoegde indringers. Als deze lichtbarrières doorbroken worden, begint de opname van een videosequentie, die onmiddellijk naar onze centrale wordt gestuurd. Binnen slechts enkele seconden controleren onze getrainde BouWatch-medewerkers de oorzaak van het alarm op het scherm. Door de professionele meervoudige verificatie in onze meldkamer is een vals alarm bijna onmogelijk. Door gebruik te maken van één of meerdere systemen kunnen gevoelige binnenruimten en zones over de hele linie beveiligd worden.

Er wordt speciale aandacht besteed aan mogelijke toegangen zoals deuren, ramen of dakramen en lichtkoepels. Ondanks de ononderbroken beveiliging is de BouWatch-dienst voordeliger dan een bemande veiligheidsdienst ter plaatse. U bespaart op dure toeslagen voor nachtwerk, weekendwerk en feestdagen en verlaagt zo de beveiligingskosten van uw bedrijf en binnenruimten met ongeveer één derde.

Moderne indoorbeveiliging voor elke architectuur​

BouWatch Flex kan flexibel gebruikt worden voor het monitoren van moeilijk zichtbare binnen- of buitenruimtes. Het systeem is weerbestendig en kan flexibel gemonteerd worden op de meest uiteenlopende ondergronden, van beton tot staal en glas. Dankzij de geïntegreerde accu werkt het camerabeveiligingssysteem ook onafhankelijk van het elektriciteitsnet. Als de levensduur van de energiebron na enkele maanden afloopt, ontvangen wij hiervan een melding in ons meldkamer zodat ons serviceteam de accu kan komen vervangen.

De intelligente software van de videocamera’s detecteert ook storingen, manipulaties en sabotagepogingen, zodat we direct kunnen reageren. Zo zorgt BouWatch voor een betrouwbare beveiliging met een ongeëvenaarde probleemloze werking.

Mobiele beveiligingssystemen van BouWatch

BouWatch Flex

Set van maximaal 6 bewegingssensoren met geïntegreerde camera