Opslagruimten en bedrijfsterreinen

In de industrie en de handel worden open opslagplaatsen blootgesteld aan het risico op diefstal. Vaak is een hek de enige hindernis die de daders moeten nemen. Met een kniptang kunnen ze zich in enkele seconden onbevoegd toegang verschaffen en allerlei goederen stelen: batterijen en brandstof, recycleerbare materialen (metalen) en schroot, speciale machines en zelfs voertuigen. Met hun brutale aanpak profiteren inbrekers en dievenbendes van de vaak afgelegen locaties van de opslagplaatsen op commerciële of industriële terreinen. De daders verdwijnen al na enkele minuten, zelfs voordat de politie kan ingrijpen. Het is dus zeker niet ongewoon dat de inbraak pas de volgende werkdag wordt opgemerkt.

Als u uw goederen en gereedschappen in de open lucht efficiënt wilt beveiligen, heeft u een beveiliging nodig die preventief werkt, zodat onbevoegden het terrein niet eens kunnen betreden. BouWatch biedt verschillende beveiligingsoplossingen om diefstal te stoppen. Al onze oplossingen zijn duurzaam en betaalbaar.

Wij bewaken uw opslagplaatsen

 • Beveiliging voor opslagruimten en open bedrijfsterreinen
 • Een groot bereik van enkele honderden meters
 • Dag en nacht ononderbroken
 • Preventieve bescherming met schijnwerpers en een directe aanpak via de luidsprekers
 • Voordelig zonder nacht- en weekendtoeslagen

Persoonlijke camerabeveiliging in plaats van bemande beveiliging

Geavanceerde camera’s maken gebruik van intelligente analysesoftware om elke beweging in het detectiegebied te detecteren. Zodra personen of voertuigen uw pand proberen binnen te komen, wordt er een alarmsignaal naar onze meldkamer gestuurd. Hierna zal ons geschoold BouWatch-beveiligingspersoneel de indringers persoonlijk aanspreken. Terwijl de dieven via de geïntegreerde luidspreker scherp worden aangemaand, gebruiken we de LiveView toegang tot de camera’s om in realtime te controleren of de onbevoegden daadwerkelijk vertrekken. Zelfs de moedigste criminelen schrikken van deze persoonlijke aanpak en slaan meteen op de vlucht. De meeste dieven durven echter niet eens het terrein te betreden en onthouden zich van hun inbraakplannen wanneer ze de schijnwerpers van onze camerabeveiligingstorens zien.

Technische voordelen van camerabeveiliging door BouWatch

 • Cameramast van meer dan 6 meter hoog zorgen voor een uitgebreide beveiliging
 • De typische groene schijnwerpers schrikken dieven af
 • De analysesoftware detecteert elke beweging, ongeacht de lichtomstandigheden
 • De cameramast kunnen flexibel worden opgezet met een zelfvoorzienende stroomvoorziening
 • Componentensensoren detecteren onmiddellijk storingen en manipulatiepogingen
 • De camera’s leveren (indien nodig) betrouwbare HD reference van de plaats delict
 • Ononderbroken camerabeveiliging op vaste tijdstippen
 • Technologie neemt geen pauze en is altijd oplettend
 • Het beveiligingsteam op de achtergrond reageert persoonlijk en onmiddellijk
 • In enkele seconden bellen we de politie of uw beveiligingsbedrijf op

Met onze camerabeveiligingssystemen kunnen kosten worden bespaard

De schade in het geval van een inbraak is meestal veel hoger voor het bedrijf dan de winst die de dieven hebben gemaakt. Naast de directe financiële schade als gevolg van gestolen materialen, machines en gereedschappen, is er ook nog de schade aan de apparatuur en voertuigen waaruit onderdelen zijn verwijderd, evenals de kosten als gevolg van beschadigde hekken, deuren en ramen. En tot slot stijgen de verzekeringskosten. Met de camerabeveiliging van BouWatch kunt u deze kosten vermijden.

Onze service omvat de complete beveiliging van uw opslagruimten en -locaties, het snelle onderhoud op afstand en de uitlijning van onze cameratechnologie via het BouWatch-platform, evenals het tijdig aanvullen van de brandstof voor de autonoom bediende camerabeveiligingssystemen. We houden dit alles in de gaten via onze meldkamer, zodat de inspanning voor de klant tot een absoluut minimum wordt beperkt.

Mobiele beveiligingssystemen van BouWatch

BouWatch GreenLight

Camerabeveiligingsmast (230 V) incl. luidsprekersysteem

BouWatch Solar

Camerabeveiligingsmast met onafhankelijke stroomvoorziening

BouWatch Solar Thermal

Zelfvoorzienende cameramast met warmtebeeldcamera

BouWatch Flex

Set van maximaal 6 bewegingssensoren met geïntegreerde camera