Parkeerterreinbeveiliging

Van wieldoppen tot complete voertuigen: (grote) parkeerterreinen en wagenparken zijn populaire doelwitten voor inbrekers. Individuele daders en professionele dievenbendes komen zonder toestemming binnen en stelen alles waarmee er op de zwarte markt iets te verdienen valt. De gevolgen zijn schade, stijgende verzekeringspremies en verlies van werkuren omdat voertuigen voor geplande operaties eerst moeten worden gerepareerd. Naadloze camerabeveiliging door BouWatch is een efficiënte manier om zich te beschermen tegen diefstal en vandalisme – indringers worden onmiddellijk gedetecteerd en persoonlijk gewaarschuwd via de luidspreker voordat er schade optreedt.

Beveiliging van BouWatch biedt

  • Beveiliging van (grote) parkeerterreinen en wagenparken
  • Beveiliging van de parkeerplaatsen van autodealers
  • Beveiliging van bedrijfsparkeerplaatsen
  • Bescherming voor parkeerexploitanten
  • Diefstalpreventie
  • Voorkoming van vandalisme

Beveiliging’s nachts en in het weekend

´s Nachts, in het weekend en op feestdagen is de verleiding voor dievenbendes om industriële wagenparken, autodealers of bedrijfsparkeerplaatsen te bezoeken groot. Meestal zijn de uitgebreide parkeerplaatsen niet volledig beveiligd, in het beste geval moet er een hek worden overwonnen. Voor professionele dieven en inbrekers is dit kinderspel. Als ze echter tijdens het misdrijf worden verrast, bijvoorbeeld door een alarmsysteem, blijven ze enkele minuten voordat de politie arriveert. Maar al te vaak is dit tijdsbestek echter voldoende voor goed georganiseerde criminelen. Met BouWatch hebben criminelen geen tijd om met gestolen goederen of voertuigen te verdwijnen.

Zodra ze het grote detectiegebied van onze videobeveiligingstorens betreden, wordt er onmiddellijk een alarmsignaal naar onze continu bemande centrale gestuurd. Binnen enkele seconden controleren we op het scherm via live uitzending wie of wat het alarm heeft doen afgaan. Op deze manier sluiten we vals alarm uit, veroorzaakt door zwerfdieren en nieuwsgierige voorbijgangers voor bijvoorbeeld autodealers. Onbevoegde indringers worden rechtstreeks via de luidspreker aangesproken. Dit heeft een blijvend effect: bijna elke dief of vandaal voelt zich op heterdaad betrapt en vlucht onmiddellijk.

Optimale beveiligingstechnologie voor uitgestrekte parkeerplaatsen

BouWatch videobeveiliging is de ideale oplossing voor bescherming tegen diefstal en beschadiging van eigendommen op grote parkeerterreinen. De intelligente analysesoftware detecteert zonder uitzondering elke indringer in het beveiligingsgebied. Door de typische groene lampen, die een persoonlijke videobeveiliging aan criminelen signaleren, en het directe adres via de luidspreker, worden beschadigingen aan voertuigen en (bouw)machines op voorhand afgewend.

De mobiele videobeveiliging van BouWatch is niet alleen rendabel voor de klant vanwege de hoge preventieve werking, maar ook omdat het aanzienlijk goedkoper is dan het hebben van beveiligingspersoneel ter plaatse. Dure nacht- en weekendtoeslagen zijn niet meer nodig – toch profiteren klanten van de expertise van het ervaren veiligheidsteam in het BouWatch meldkamer, dat 24 uur per dag bemand is.

Mobiele beveiligingssystemen van BouWatch

BouWatch GreenLight

Camerabeveiligingsmast (230 V) incl. luidsprekersysteem

BouWatch Solar

Camerabeveiligingsmast met onafhankelijke stroomvoorziening

BouWatch Solar Thermal

Zelfvoorzienende cameramast met warmtebeeldcamera

BouWatch Flex

Set van maximaal 6 bewegingssensoren met geïntegreerde camera